Fotograaf Berkel en Rodenrijs 


Ongedwongen fotoshoot in Berkel en Rodenrijs

Woon je in Berkel en Rodenrijs of omgeving en ben je op zoek naar een fotoschoot waarbij je gewoon jezelf kunt zijn en niet bezig bent met of je haar wel goed zit?

Ik ben Jessica Mooy, de fotograaf voor pure foto's met emotie. Foto's waarbij de liefde en het geluk voelbaar is. Een loveshoot met iemand die je dierbaar is, een familieshoot of een boudoirshoot in Berkel en Rodenrijs buiten in de natuur of bij u thuis.

Mooy Fotografie biedt je een fotosessie vol interactie, plezier en emotie. Geniet van deze momenten en ik leg ze vast.


Voor foto's waar jij opstaat zoals je bent, met stralende ogen en vol liefde

Een fotosessie zonder geforceerd poseren en een gemaakte lach, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt, ook de mannen.

Een fotoshoot met verbindende opdrachten, waardoor jullie ogen stralen en jullie echt even oog hebben voor elkaar.

Een fotobeleving die jou met gemak buiten je comfortzone laat stappen en echt jouw kracht en schoonheid laat zien.

 

Hecht jij waarde aan de band die je hebt met de personen die dichtbij je staan en het vastleggen van die liefde op beeld om later deze mooie herinneringen te kunnen koesteren? Dan ben je bij mij helemaal op je plek, want ik geef je meer dan foto's alleen. Ik geef je een waardevol moment dat je door de foto's nooit meer zult vergeten.


Op een mooie locatie of lekker thuis

In de omgeving van Berkel en Rodenrijs zijn er veel mooie locaties. Zo kun je denken aan foto’s in het bos of in een park, oud of modern stadscentrum of strand. Een aantal voorbeelden van mooie fotolocaties de omgeving van Berkel en Rodenrijs zijn: de Groenzoom tussen Berkel en Rodenrijs en Pijnacker, Het Bergse bos in Bergschenhoek, De Rottemeren bij Bleiswijk, de duinen van Hoek van Holland of Meijendel in Den Haag, de Broekpolder in Vlaardingen, het Staelduinse bos in het Westland, het centrum van Rotterdam en de grachten van Schiedam. Maar voor sommige shoots, zoals een babyshoot of een Life-in-the-moment shoot is het thuis in uw eigen huis ook leuk en fijn.


Fotoshoot Berkel en Rodenrijs impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots in Zuid-Holland. Klik op de soort fotosessie en lees hier meer over.

Familieshoot

Met een familieshoot leggen we het geluk en liefde vast die jullie nu met elkaar beleven.

Koppel

Koppelshoot

Bij een loveshoot ga ik op zoek naar de verbinding tussen jullie. Naar wat jullie hebben meegemaakt, wat er nu is en wat jullie dromen zijn.

Boudoir

Ouderenfotografie

Bij boudoir ga ik jou in je kracht zetten en je laten stralen als nooit tevoren.


Reviews

Wat mensen zeggen over mij en mijn fotosessie