Zwangerschap en newbornfotograaf


Je zwangerschap...

Een fotoshoot is natuurlijk de manier om dit prachtige moment in je leven vast te leggen. Voor je het weet is die 9 maanden voorbij.

Je zwangerschap, het groeien van je kindje in je buik. Wat een mooie tijd is dit. Het horen van het hartje, de echo's, het voelen van de bewegingen van je kindje, stuk voor stuk memorabele momenten. Wat is het gaaf om deze tijd te kunnen en te mogen beleven.

Het lichaam van jou als vrouw maakt enorme veranderingen door. Maar wat ben je mooi! Je mag trots zijn op jezelf. Je verdient het om daar mooie foto's van te hebben.

De vrouw wil meestal heel graag foto's van de zwangerschap maar het kost vaak behoorlijk wat moeite om de man hiervoor enthousiast te maken. Maar het is natuurlijk ook leuk als de vader van je kindje op een aantal foto's staat. Door de opdrachten die ik jullie zal geven, zullen jullie allebei, dus ook je man, de shoot beleven op een leuke en ontspannen manier.

Krijg je je partner niet zover, maar wil je wel mooie foto's dan komt dat natuurlijk ook helemaal goed. We kunnen mooie foto's maken van jou alleen en je prachtige lijf, waar en hoe jij dat wilt. We kunnen prachtige plaatjes maken buiten, maar binnen hebben we weer hele andere mogelijkheden. Laat me weten wat jij mooi vindt.

Je mag zelf kiezen voor een locatie, maar ik kan je natuurlijk altijd wat suggesties geven. We kunnen buiten foto's maken in de natuur of op een andere locatie die je gaaf vindt. We kunnen ook binnen foto's maken bij je thuis. Mocht je het beide willen, dan kan dat tegen een meerprijs..


Je kindje is geboren...

Wat komen er veel dingen op je af. De kraamhulp, het plannen van de kraamvisite, je kindje verschonen, in bad doen, nachtelijke voedingen, lekker knuffelen en nog duizenden andere dingen. Natuurlijk wil je dit moment voor altijd in je herinneringen opslaan.

Hoe leuk is het dan om foto's te hebben van de nieuwe 'gewone' dagelijkse dingen. Je kindje in bad doen, voeden, aankleden, wegen of gewoon het knuffelen met je kleintje. Dit doe ik met alle liefde voor jullie.

Wanneer je kindje is geboren hebben jullie veel rust nodig. Natuurlijk wil je jullie aanwinst aan iedereen laten zien, maar vergeet niet dat er heel wat voor nodig is geweest om dit prachtige wezentje op de wereld te zetten. Jij moet wennen aan de nieuwe dagstructuur, je lijf laten herstellen en je kindje heeft ontzettend veel slaap nodig om te groeien.

Wanneer ik bij jullie langs kom nemen we de tijd en pas ik me aan jullie aan. We stellen geen verwachtingen en laten het moment komen zoals het komt. Sommige dingen kun je een beetje plannen en voorbereiden, maar het kan zomaar opeens even anders lopen allemaal. Dat begrijp ik maar al te goed.

Ook deze periode, vliegt voorbij. Voor je het weet moet je weer aan het werk en groeit je kindje als kool. Dus vergeet vooral niet te genieten en deze herinneringen op tijd vast te leggen.

 


Impressie