ALGEMENE VOORWAARDEN 

 

 1. Wanneer een fotoshoot plaatsvindt op een buitenlocatie zijn we afhankelijk van het weer. Bij neerslag of extreme weersomstandigheden ben ik genoodzaakt de shoot te verzetten naar een ander tijdstip. Bij bewolking, mist, kou of motregen gaat de fotoshoot gewoon door.
 2. Mocht de fotoshoot om welke reden dan ook niet door kunnen gaan, dan kunt u dat 48 uur van tevoren aangeven. Dan plannen we zonder extra kosten een nieuwe afspraak in. Wanneer er last-minute iets met mij of mijn apparatuur gebeurt waardoor ik niet in staat ben op het afgesproken moment aanwezig te zijn, plannen we ook een nieuwe afspraak in.
 3. Ik lever de bestanden digitaal, maar geef geen garantie op afdrukken die niet door mij worden verzorgd. Daarnaast ben ik niet aansprakelijk voor het feit dat afdrukken er anders uitzien dan op uw scherm.
 4. U hebt alleen gebruiksrecht over de aangeleverde foto’s. Dat wil zeggen dat de foto’s niet gebruikt mogen worden voor zakelijke doeleinden en publicaties (zoals in tijdschriften).
 5. Mooy Fotografie behoudt altijd het auteursrecht. Dat wil zeggen dat het aanpassen van de foto’s niet is toegestaan. Hieronder valt onder andere het bijsnijden van de foto, het bewerken van de foto, het gebruik van een (Instagram)filter en het omzetten naar zwart-wit. Ik draag veel zorg aan de bewerking van elke foto en bepaal tijdens de bewerking of de foto het best uitkomt in kleur of zwart-wit. Dit mag dus niet achteraf aangepast worden.
 6. U mag de berichten die ik op social media plaats altijd delen. Wanneer u zelf de foto’s publiceert op social media is een vermelding naar Mooy Fotografie verplicht.
 7. Met het aangaan van de overeenkomst geeft de kant Mooy Fotografie toestemming om het beeldmateriaal te gebruiken voor eigen website, social media of promotiemateriaal, tenzij vooraf bezwaar gemaakt. Bij boudoirfotografie wordt er niets gepubliceerd tenzij er uitdrukkelijk toestemming is gegeven. 
 8. Mooy Fotografie draagt geen verantwoording voor de back-up van de bestanden. Zorg daarom voor een eigen back-up op uw pc of in de cloud. Ik bewaar de geselecteerde en bewerkte foto’s minimaal één jaar.
 9. Mooy Fotografie is niet aansprakelijk voor schade die ontstaat tijdens een fotoshoot. Dit betreft zowel schade aan uzelf als aan kleding, accessoires of andere attributen. Deelname aan een fotoreportage is volledig voor uw eigen risico.
 10. De kosten voor de fotoshoot dienen voorafgaand aan de shoot te worden betaald. Nabestellingen van foto’s of producten worden achteraf in rekening gebracht.
 11. Parkeerkosten en entreegelden voor een locatie zijn op kosten van de klant. Wanneer een locatie verder dan 30 minuten vanuit Berkel en Rodenrijs is, wordt er een kilometervergoeding in rekening gebracht.
 12. Klachten over het resultaat dienen zo snel mogelijk – maar uiterlijk binnen 7 dagen na het sturen van het geleverde werk – gecommuniceerd te worden. Ik heb het recht binnen 14 werkdagen alsnog goed werk te leveren en indien nodig zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt om alsnog het gewenste resultaat te bereiken.
 13. Bij boekingen in het weekend wordt een meerprijs gerekend van €50,- Dit wordt apart in rekening gebracht.