Kennismakingsactie

Lentemarkt Vlaardingen 750 - donderdag 18 mei 2023

Aanstaande donderdag ben ik op Hemelvaartsdag te vinden op de Lente markt in Vlaardingen. De Lentemarkt wordt gehouden rond de grote kerk. Rond de kerk staan allerlei kraampjes en er worden leuke activiteiten georganiseerd, waar ik er ook een van ben met mijn quickshots. De Lentemarkt duurt van 12.00 - 19.00 uur.


Als je een fotoshoot boekt is het natuurlijk fijn als je de fotograaf al een beetje kent en hoe fijn is het als je ook al bekend bent met de manier van fotograferen.

Daarom heb ik voor deze gelegenheid een te gekke kennismakingsactie!

 

Voor €25,- doen we een korte shoot van 10 minuten en krijg je 3 foto’s op de mail.

Wil je na deze quickshot een volledige shoot boeken, dan ontvang je deze €25,- weer terug als korting!

Tijdens deze quickshot laat ik je kennismaken met de manier waarop ik mensen fotografeer; lol maken, kletsen en knuffelen.

Je kunt kiezen tussen een portret (1 persoon), een koppelshoot (2 personen), of een groepsfoto (meerdere personen). Voor elke soort shoot heb ik bijpassende opdrachten.


Wil je alleen of samen met iemand een quickshot van Mooy Fotografie uitproberen, kom dan langs op de markt bij de grote kerk!
Ik ben er voor iedereen, kinderen, volwassen, ouderen, singels, koppels, vrienden, familie. Bij iedereen ga ik op zoek naar lol, liefde en verbinding.

 

Tot donderdag!