Boudoirfotograaf Zuid Holland

Een transformatie die jou die 'Glow' en 'Confidence' geeft waar je zo naar verlangt!


Reveal your beauty

 

Jij…

 • Bent je bewust van wie je bent, van wie je was en wie je bent geworden.
 • Hebt al bepaalde stappen genomen om te groeien, jezelf te ontwikkelen en goed voor jezelf te gaan zorgen.
 • Weet dat het belangrijk is om tijd voor jezelf te maken en dingen te doen waar jij blij van wordt.

 

Toch…

 • Ben je op bepaalde gebieden nog onzeker over jezelf of je lichaam en zou je heel graag krachtiger en zelfverzekerder willen zijn.
 • Zou je meer zelfliefde willen ervaren en jezelf meer willen gunnen.
 • Blijf je meestal maar rennen en zorgen voor anderen en geef je jezelf te weinig tijd om te ontspannen en de dingen te doen waar jij energie van krijgt.
 • Ben je toe aan een moment echt helemaal voor jezelf.

 

Dan is mijn boudoirbeleving zeker iets voor jou!

 

Want deze lingerieshoot...

 • Zorgt voor de transformatie die jij nodig hebt.
 • Geeft jou een beleving waarbij je net die stap buiten je comfortzone moet zetten om die verandering mogelijk te maken.
 • Is een cadeau aan jezelf om jezelf en het leven te vieren.
 • Is het moment waarop jij jezelf echt even alle aandacht en liefde kan geven.

 

Na het beleven van een boudoirfotoshoot…

 • Ben je zelfverzekerder
 • Heb je een bepaalde ‘Glow’ en straal je kracht en zelfvertrouwen uit.
 • Sta je meer in contact met je vrouwelijkheid en je sensualiteit
 • Heb je tijd en aandacht voor jezelf en zet jij jezelf op nummer 1
 • Sta je in verbinding en heb je liefde voor je eigen lichaam
 • Heb je die onvoorwaardelijke zelfliefde
 • Ben je in het bezit van foto’s die je op elk moment weer terug kunnen brengen naar die krachtige energie, ook op dagen dat je dat misschien even kwijt bent.

 

'Ontdek dat lingerie meer doet met jou, dan met je partner!'

 

Stap binnen in een wereld waar kwetsbaarheid en zelfverzekerdheid samenkomen.

Boudoirfotografie is in mijn ogen een hele mooie manier om dichter bij jezelf te komen. Deze fotobeleving geeft je zelfacceptatie, zelfliefde en zelfvertrouwen. 

Tijdens de boudoir sessie ben je echt even helemaal in het nu. Met je aandacht alleen maar bij jezelf, hoe je je voelt en bij wie je bent.

Je bent niet bezig met of je een goede moeder bent, een goede partner of werknemer of met welke boodschappen je nog moet halen.

Echt alleen maar jij.

 

Mijn passie is vrouwen laten stralen

Ik vind het vrouwelijk lichaam echt zo mooi en zeker als dit in de vorm is die we eigenlijk nooit laten zien. Wanneer de vrouw op haar kwetsbaarst is. Ik vind echt elke vrouw prachtig en fantastisch. De onzekerheden die jij hebt, die zie ik niet en ik wil jou heel graag naar jezelf laten kijken door mijn ogen.

Tijdens een boudoirbeleving zie ik de vrouwen die ik fotografeer voor mijn lens veranderen. Ze veranderen echt van een onzeker eendje tot een prachtige zwaan met de vleugels gespreid.

Dat ik getuige mag zijn van deze transformatie maakt mij echt heel gelukkig. Want wat is er mooier dan als vrouw een andere vrouw in haar kracht te mogen zetten. Een vrouw te kunnen laten stralen en zien groeien.

 

Ik vind dat iedere vrouw het verdient om met liefde naar zichzelf te kunnen kijken met al je schoonheid en imperfecties.

 

En dat is precies wat mijn boudoirshoot teweegbrengt.

In een veilige, comfortabele omgeving draait alles om jou. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring die jou laat stralen. Ik help je bij de voorbereidingen en tijdens de sessie doe ik de poses voor en coach ik jou door het hele proces.

Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt, zodat elk beeld een authentieke weergave van jou is.

 

Of je nu jezelf iets cadeau wilt geven, je partner wilt verrassen, of je leven en je lijf wilt vieren, ik garandeer je een beleving waar je je leven lang met een gevoel van trots op terug kan kijken.

 

Mijn doel...

Jou geweldige foto's geven, waar je trots op kunt zijn! Waarop jij jezelf ziet mooi zoals je bent op een kwetsbare en krachtige manier. En dat doe ik door jouw innerlijke kracht, liefde en schoonheid te versterken met gesprekken, vragen, poses en foto's.

Ik wil jou leren kennen en je verhaal horen, je volledig op je gemak stellen en je helemaal jezelf laten zijn.

'Ontdek de kracht van boudoirfotografie en geef jezelf toestemming om helemaal jezelf te zijn en te stralen'

 

Neem een kijkje in mijn portfolio en ontdek de magie die wij samen kunnen creëren.


Impressie


Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Een boudoirsessie is heel kwetsbaar en daarom is het voor jou heel fijn om te weten voor weten voor wie je uit de kleren gaat :)

Dan is het wel fijn als je mij al een beetje kent. Je kunt me natuurlijk volgen op Instagram, maar je kunt me ook gewoon een Whatsappje sturen om eens te kletsen. Ik houd van persoonlijk contact.

Vind je het fijner om te bellen of juist te videobellen, dan kan dat natuurlijk ook, dan maken we daar een afspraak voor.

Ik leer je graag kennen, want ook voor mij is het fijn om te weten wie ik voor mijn lens krijg.

 

Een kennismakingsgesprek is je eerste stap naar een onvergetelijke ervaring.

 

Voorafgaand aan een boudoirshoot plan ik altijd een kennismakingsgesprek in via Zoom. Zodat we elkaar kunnen zien en spreken. Zo kunnen we elkaar alvast een beetje leren kennen en weet jij zeker dat ik de juiste fotograaf voor je ben.

Tijdens dit gesprek bespreken we samen je wensen, zodat we een duidelijk plan/ontwerp kunnen gaan maken voor jouw gedroomde boudoirshoot.

Mocht jij nog twijfelen, geen probleem. Dit kennismakingsgesprek is er juist voor om jouw vragen te beantwoorden en je eventuele twijfels weg te nemen. 

Wanneer jij het na dit gesprek helemaal ziet zitten om samen met mij dit avontuur aan te gaan, dan plannen we samen een datum voor jouw boudoirbeleving.


Pakketten en tarieven

Je boekt al een boudoirbeleving vanaf €499,-

Je kunt het basispakket altijd achteraf met een aantal digitale bestanden uitbreiden tot een compleet pakket met alle bestanden en verschillende luxe producten, zoals een prachtig luxe album of een mooie Acryl Print voor aan de muur. Maar ik heb ook al complete pakketten in mijn aanbod, die je alle waarde van de beleving in een keer geeft voor een speciale prijs.


Boudoir For You Magazin

Wil je meer lezen over een boudoirbeleving? Vraag dan mijn online magazine aan.

Hierin lees je bijvoorbeeld verschillende tips ter voorbereiding, redenen waarom een boudoirshoot iets voor jou zou kunnen zijn en hoe een boudoirshoot in zijn werk gaat. 

Is een boudoir shoot iets voor mij?

Ik kan me voorstellen dat je in eerste instantie denk... is dit wel iets voor mij...?

Maar ik vertel je nu, weg met die twijfel!

Een boudoirshoot is iets dat elke vrouw zou moeten doen!

Of je nou zeker bent over jezelf of juist nog dat extra beetje zelfvertrouwen wel kan gebruiken. Of je nou maat 42 hebt of 36. Het maakt allemaal niets uit. Jij bent mooi zoals je bent en daar mag je trots op zijn. Dit mag je vieren door jezelf te trakteren op een transformerende beleving en prachtige foto's. 


Waar vindt de boudoirbeleving plaats?

Voor boudoir kan ik bij je thuis komen. In je eigen omgeving is het alsof er een vriendin op visite komt. We zullen eerst even gezellig een theetje drinken, wat kletsen en je moodboard bespreken. Dan kijken we samen naar de lingerie die je hebt. Ik neem zelf een witte en zwarte kanten kimono mee. Ook kijken we naar welke plekjes in je huis die geschikt zijn. Ik heb eventueel vitrage om voor de ramen te hangen en lakens om verschillende sferen te creëren.

Wanneer ik alles voor de shoot klaar ga zetten, doe jij alvast je favoriete setje aan.

Als we er beide helemaal klaar voor zijn, zetten we een lekker muziekje aan en gaan we samen jouw droomfoto's maken!

Natuurlijk kunnen we de shoot ook op locatie doen wanneer jij dat graag wil. Mijn favoriete locatie is de Soda Fabriek in Schiedam, deze locatie staat garant voor een stoere sfeer. Maar mocht jij een andere sfeer willen dan kunnen we samen naar een andere locatie kijken. De eventuele kosten voor de locatie zijn niet bij de shoot inbegrepen*.

(*Uitgezonderd de All-in Soda Boudoir Beleving, dit is een compleet pakket met foto's, locatie en luxe product)Reviews


Volg Mooy Boudoir Fotografie op Instagram