Gezinsfotograaf in Zuid Holland


Wil je een waardevolle gezinsfoto laten maken die de echte band en vreugde van je gezin weerspiegelt? Zoek niet verder! Ik creëer een ontspannen en leuke sfeer waarin jullie als gezin samen kunnen genieten, terwijl ik prachtige foto's van jullie maak.

 

Of je nu een gezinsshoot wilt doen in de prachtige buitenlucht of liever in het comfort van je eigen huis, ik ben flexibel en pas me aan aan jullie voorkeuren. 

Bij gezinsfotografie draait het allemaal om plezier maken met je gezin of samen met opa en oma, terwijl ik op de achtergrond de mooiste momenten vastleg. Met meer dan 15 jaar ervaring als gymleerkracht in het basisonderwijs, heb ik een natuurlijke connectie met kinderen. Het contact met hen verloopt moeiteloos en ik zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen tijdens de shoot. Tijdens het maken van de foto's van de kinderen, mag je het als ouder dan ook even helemaal aan mij overlaten.

Ik zal jullie verschillende leuke opdrachten geven en spelletjes laten spelen, zodat de kinderen (en de volwassenen ook) helemaal vergeten dat we foto's aan het maken zijn. Op die manier kunnen jullie als ouders ook ontspannen en genieten van het moment. Samen creëren we een gezellige en ongedwongen ervaring, waarbij jullie echte emoties en liefde voor elkaar naar voren komen.

 

Laat mij jullie gezinsband vastleggen, waarbij het geluk en de liefde van de foto's zal afspatten.

Boek vandaag nog een gezinsshoot bij Mooy Fotografie en maak van de fotosessie een mooie en blijvende herinnering voor jullie hele gezin.Wat zijn de leukste fotolocaties voor een gezinsshoot in Zuid Holland?

In Zuid Holland zijn er zoveel leuke plekken om met kinderen naartoe te gaan om foto's te maken. Bos en duinen zijn vaak bij kinderen favoriet, dit vind je bij het strand van Hoek van Holland, waar je ook de duinen in kan. Het Staelduinse bos is door de heuvels, de bunkers en de prachtige bomen ook een heerlijke plek. Het Klauterwoud in de Broekpolder in Vlaardingen geeft ook veel afwisseling tussen mooie natuur en speelplekken. Een van mijn favorieten vind je in Den Haag, het Natuurpark Meijendel. Dit is een fantastische plek om met kinderen naartoe te gaan. Je kunt er een korte wandeling maken door het duingebied wat voor kinderen heel afwisselend is. Ook zijn er geweldige bomen waar kinderen makkelijk in kunnen klimmen. Door ze lekker te laten spelen en met ze te spelen krijgen we prachtige foto's en blije kinderen.

Mocht je meer houden van een stadse omgeving denk dan eens aan een skatepark. Zo is er in Rotterdam vlakbij het Hofplein een hele leuke plek om met kinderen foto's te maken. Je hebt daar een gekleurd skateplein, leuke graffiti muren en de gele Luchtsingel dat zorgt voor leuke stoere gekleurde plaatjes. Het meenemen van een skateboard of step maakt het hier helemaal compleet.

 

Nu lijkt de locatie voor een fotoshoot met kinderen heel belangrijk, maar dat is maar een van de punten om spontane en pure foto's van je gezin te kunnen maken. Wil je hier meer over weten? Download dan hieronder mijn gratis e-book met hele waardevolle tips. Zodat jij straks net zulke mooie foto's hebt met je gezin.


Ik heb zelf twee kinderen, Daan en Lieke. Die ik natuurlijk graag gebruik als onderwerp voor mijn foto's. Maar ja, zoals bij iedereen, gaat het gezinsleven niet altijd over rozen. Ik maak vaak leuke, maar ook wel minder leuke dingen met ze mee. Lees hierover in mijn blog over ons ochtendritueel.