Familiefotograaf in Zuid Holland


Wil je een gezinsfoto laten maken? Boek dan een fotoshoot voor je gezin of met je familie bij Mooy Fotografie.

Buiten op locatie of in je eigen huis in Zuid Holland: omgeving Lansingerland - Rotterdam - Den Haag - Hoek van Holland.

Gezinsfotografie is samen met het gezin of met opa en oma lekker lol maken en ondertussen maak ik daar foto's van.

Doordat ik al ruim 15 jaar ervaring heb als gymleerkracht in het basisonderwijs, gaat het contact met kinderen bij mij als vanzelf.

Ik zal jullie verschillende opdrachten geven en spelletjes laten spelen, zodat de kinderen vergeten dat we foto's aan het maken zijn en de ouders daardoor ook ontspannen zijn.

Samen gaan we er een gezellige beleving van maken.


Wat zijn de leukste fotolocaties voor een gezinsshoot in Zuid Holland?

In Zuid Holland zijn er zoveel leuke plekken om met kinderen naartoe te gaan om foto's te maken. Bos en duinen zijn vaak bij kinderen favoriet, dit vind je bij het strand van Hoek van Holland, waar je ook de duinen in kan. Het Staelduinse bos is door de heuvels, de bunkers en de prachtige bomen ook een heerlijke plek. Het Klauterwoud in de Broekpolder in Vlaardingen geeft ook veel afwisseling tussen mooie natuur en speelplekken. Een van mijn favorieten vind je in Den Haag, het Natuurpark Meijendel. Dit is een fantastische plek om met kinderen naartoe te gaan. Je kunt er een korte wandeling maken door het duingebied wat voor kinderen heel afwisselend is. Ook zijn er geweldige bomen waar kinderen makkelijk in kunnen klimmen. Door ze lekker te laten spelen en met ze te spelen krijgen we prachtige foto's en blije kinderen.

Mocht je meer houden van een stadse omgeving denk dan eens aan een skatepark. Zo is er in Rotterdam vlakbij het Hofplein een hele leuke plek om met kinderen foto's te maken. Je hebt daar een gekleurd skateplein, leuke graffiti muren en de gele Luchtsingel dat zorgt voor leuke stoere gekleurde plaatjes. Het meenemen van een skateboard of step maakt het hier helemaal compleet.

 

Nu lijkt de locatie voor een fotoshoot met kinderen heel belangrijk, maar dat is maar een van de punten om spontane en pure foto's van je gezin te kunnen maken. Wil je hier meer over weten? Download dan hieronder mijn gratis e-book met hele waardevolle tips. Zodat jij straks net zulke mooie foto's hebt met je gezin.


Hoe krijg ik mijn gezin spontaan op de foto?

Wil jij ook een foto van je gezin aan de muur, waarbij je als je ernaar kijkt een gelukzalig gevoel van binnen krijgt?

Wil jij een fotoboek met foto's waarop niet steeds dat duimpje van je kinderen te zien is?

Wil jij foto's van je gezin, waar jullie plezier en liefde vanaf spat?

 

Maar weet je niet hoe je dat voor elkaar kan krijgen?

Dan kan ik je helpen!

Gratis E-book voor gezinsfoto's

Vol trots presenteer ik hier mijn gratis E-book. Hierin vertel ik je alles over hoe ik de afgelopen jaren mooie, lieve, grappige en pure foto's van mijn gezin heb kunnen maken, zonder dat ik daarvoor strijd hoefde te voeren met mijn man en kinderen.

Wil je weten hoe? Vul dan je gegevens in en ontvang mijn gratis E-book met super handige tips om je verder op weg te helpen.


Ik heb zelf twee kinderen, Daan en Lieke. Die ik natuurlijk graag gebruik als onderwerp voor mijn foto's. Maar ja, zoals bij iedereen, gaat het gezinsleven niet altijd over rozen. Ik maak vaak leuke, maar ook wel minder leuke dingen met ze mee. Lees hierover in mijn blog over ons ochtendritueel.