Ouderenfotografie


Fotoshoot in een vertrouwde omgeving...

Net als kinderen vind ik ouderen fantastisch. Ze zijn zo open en enthousiast om hun ervaringen te delen.

 

Ik heb mijn beide ouders nog, zelfs mijn 2 oma's zijn al in de 90. Bij leeftijdsgenoten om me heen is dit in een hoop gevallen niet zo. Wat is het kostbaar om je vader, moeder, oma, opa, broer of zus nog in je leven te hebben, zeker wanneer ze al een hoge leeftijd hebben bereikt. Op zulke momenten wil je die waardevolle foto's maken, zodat je later door het album kunt bladeren en terug kunt gaan naar die warme herinneringen.

 

Ik ben er voor je, om een bijzonder moment creëren met jouw vader, moeder, opa of oma en daar prachtige foto's van te maken.

 

Ouderen voelen zich het meest op hun gemak in hun eigen omgeving. Daarom zal ik de foto's bij de persoon thuis maken. Dit kan tijdens alledaagse bezigheden zijn, zoals ze die altijd doen. Samen thee drinken, make-up opdoen, een tijdschrift lezen of de planten water geven. Daarnaast zal ik ook een mooi portret maken, indien mogelijk met een zwarte of witte achtergrond.

Deze foto's zijn van onschatbare waarde, wetende dat zij er misschien niet meer zullen zijn in de nabije toekomst.

Natuurlijk zal ik ook foto's maken van jullie samen.

Jullie kunnen samen herinneringen ophalen, genieten van een ontspannen wandeling of gewoon de dagelijkse dingen doen die jullie zo dierbaar zijn...

Met deze fotoshoot wil ik een blijvende herinnering creëren, gevuld met liefde, warmte en de unieke band die jullie delen. Laten we samen deze kostbare momenten vastleggen, zodat jullie altijd kunnen terugkeren naar deze waardevolle tijd samen.

 


Impressie