All-in Soda Boudoir Beleving

Ben jij klaar om jezelf bovenaan je prioriteitenlijst te zetten?

Je vrouwelijkheid te omarmen?

In je kracht te gaan staan en trots te zijn op wie je op dit moment bent en wat je bereikt hebt?

Te gaan stralen van binnen en buiten?!

 

Heb je diep van binnen het verlangen dit soort foto’s te hebben die jou elke keer als je ze bekijkt dat powergevoel geven?! Foto’s echt van en voor jou?

--> Stop dan met het verzinnen van redenen waarom je dit niet zou doen!

 

Heb jij genoeg redenen om jezelf dit te gunnen?

--> Zet jezelf dan nu eens bovenaan je prioriteitenlijstje!

 

Ben jij  nu op een punt in je leven waarop je klaar bent om jezelf te vieren en echt te gaan staan voor wie je bent en jezelf te omarmen? 

--> Boost jezelf dan met zelfvertrouwen en zelfliefde!

 

Deze locatie is zoals een fabriek hoort te zijn ‘stoffig en oud’, maar als ik daar naar kijk zie ik een mega stoere setting die als een jas past bij mijn fotografie!

Ik ben zo enthousiast over deze locatie dat ik een pakket heb samengesteld speciaal voor de deze fabriek in Schiedam!

 

Omdat ik ervan overtuigd ben dat de beleving de meeste impact heeft als je alles krijgt wat ik te bieden heb, heb ik een All-in pakket gemaakt!

 

De All-in Soda Boudoir beleving bestaat uit:

 

  • Een kennismakingsgesprek, in dit gesprek heb ik aandacht voor jouw verhaal, wie jij bent, waarom je deze beleving wil en wat jouw wensen zijn. We bedenken samen hoe we deze beleving helemaal 'jou' kunnen maken. Ik geef je tips om je zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden.
  • Persoonlijke afstemming en begeleiding, alles staat bij de boudoirbeleving in teken van jou. Dat betekent dat ik er alles aan doe om jou op je gemak te stellen en ik alles afstem op jou, jou als persoon en jouw wensen. Ik begeleid je door het hele proces, van voorbereiding, poseren tot het uitzoeken van een passend product.
  • Een boudoirbeleving van ongeveer 2 uur, tijdens de beleving laat ik jou ontspannen, stralen en zet ik jou volledig in je kracht. Ik help je met de verschillende poses en zorg ervoor dat je het echt naar je zin hebt.
  • Zorgvuldige selectie en bewerking van de foto's, uit de vele foto’s die ik van je maak kies ik de beste uit en die bewerk ik zodat ze nog meer vlammen.
  • 30 foto's naar keuze, uit de selectie die ik maak mag jij de beelden kiezen die jij het mooist vindt. Je krijgt ze geleverd als digitaal fotobestand in hoge resolutie.
  • Folio Box met 5 fotokaarten, album Exculsive 20x20 met 10 spreads of Acryl Print 30x40, omdat een product je beleving tastbaar maakt mag een product niet missen. Je hebt keuze uit mijn 3 mooiste producten.
  • Een reveal/bestelafspraak, tijdens deze afspraak bij mij thuis laat ik jou de mega vette foto’s zien. Ook dit hoort bij de beleving en maak ik speciaal. Daarnaast help ik je bij het maken van je keuzes voor de foto’s en het product.
  • Locatiehuur Sodafabriek, de huur van deze mega vette locatie zit erbij inbegrepen.
  • Cadeautje, dit blijft een verrassing ❤️

 

Dit alles heeft een veel hogere waarde, maar omdat ik zo enthousiast ben over dit aanbod en ik dit echt elke vrouw gun is de investering nu nog €1111,-

 

Jij verdient het om jezelf even echt de aandacht te geven. Jij verdient het om jezelf de waardering te geven voor alles wat je doet en voor wie je bent!

Het plannen van een boudoirbeleving in de Sodafabriek is mogelijk op maandag, woensdag of vrijdag.

In het weekend is er een meerprijs van €100,-

 

Gun jij jezelf dit te gekke cadeau?Wat gaat deze stap jou nog meer opleveren naast de mega vette foto's?

 

Zelfvertrouwen en eigenwaarde. Door deze stap te nemen toon jij jezelf dat je het waard bent. Je zal trots en zelfvertrouwen voelen omdat jij het bent op die foto’s. Omdat jij het lef hebt gehad om dit te doen en dat neem je mee in de rest van je leven.

 

Je wordt mega aantrekkelijk voor je partner. Omdat jij gaat uitstralen dat jij jezelf mooi, sexy en verleidelijk vindt, zal je partner dat gaan opvallen en jou daardoor nog aantrekkelijker gaan vinden. 

 

Een prachtig voorbeeld voor je kinderen. Zij zullen hierdoor van jou leren dat het goed is keuzes te maken voor jezelf. Zij zullen hierdoor van jou leren dat ze het waard zijn. Dat ze zichzelf goed genoeg mogen vinden zoals ze zijn, omdat jij dat hiermee laat zien.

 

All-in

All-in Soda Boudoir Beleving

€ 1.111,00 € 999,00
All-in

All-in Soda Boudoir Beleving

€ 1.111,00 € 999,00

Het complete pakket voor de vrouw met lef!

Reviews