Puur Natuur Boudoirbeleving

De Puur Natuur Boudoir beleving bestaat uit:

 

  • Een kennismakingsgesprek, in dit gesprek heb ik aandacht voor jouw verhaal, wie jij bent, waarom je deze beleving wil en wat jouw wensen zijn. We bedenken samen hoe we deze beleving helemaal 'jou' kunnen maken. Ik geef je tips om je zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden.
  • Persoonlijke afstemming en begeleiding, alles staat bij de boudoirbeleving in teken van jou. Dat betekent dat ik er alles aan doe om jou op je gemak te stellen en ik alles afstem op jou, jou als persoon en jouw wensen. Ik begeleid je door het hele proces, van voorbereiding, poseren tot het uitzoeken van een passend product.
  • Een boudoirbeleving van ongeveer 2 uur, tijdens de beleving laat ik jou ontspannen, stralen en zet ik jou volledig in je kracht. Ik help je met de verschillende poses en zorg ervoor dat je het echt naar je zin hebt.
  • Zorgvuldige selectie en bewerking van de foto's, uit de vele foto’s die ik van je maak kies ik de beste uit en die bewerk ik zodat ze nog meer vlammen.
  • 20 foto's naar keuze, uit de selectie die ik maak mag jij de beelden kiezen die jij het mooist vindt. Je krijgt ze geleverd als digitaal fotobestand in hoge resolutie.
  • Folio Box met 5 fotokaarten, album Exculsive 20x20 met 10 spreads of Acryl Print 30x40, omdat een product je beleving tastbaar maakt mag een product niet missen. Je hebt keuze uit mijn 3 mooiste producten.
  • Een reveal/bestelafspraak, tijdens deze afspraak bij mij thuis laat ik jou de mega vette foto’s zien. Ook dit hoort bij de beleving en maak ik speciaal. Daarnaast help ik je bij het maken van je keuzes voor de foto’s en het product.
  • Locatie Meijendel, deze boudoirbeleving is op deze prachtige locatie.
  • Cadeautje, dit blijft een verrassing ❤️

 

Omdat dit een nieuw aanbod is, is het deze zomer beschikbaar voor €799,-

 

Jij verdient het om jezelf even echt de aandacht te geven. Jij verdient het om jezelf de waardering te geven voor alles wat je doet en voor wie je bent!

Het plannen van een boudoirbeleving is mogelijk op maandag, woensdag of vrijdag. 

In het weekend en in de avond is er een meerprijs van €50,-

 

Gun jij jezelf dit te gekke cadeau?

Boudoir fotoshoot buiten - Natuurlijk jezelf

In de prachtige natuur van Meijndel in Wassenaar zoeken we de mooiste plekjes op. Tussen het gras, in prachtige bomen, duinen en eventueel aan en in de zee.

 

Ben jij klaar om jezelf bovenaan je prioriteitenlijst te zetten?

Je vrouwelijkheid te omarmen?

In je kracht te gaan staan en trots te zijn op wie je op dit moment bent en wat je bereikt hebt?

Te gaan stralen van binnen en buiten?!

 

Heb je diep van binnen het verlangen dit soort foto’s te hebben die jou elke keer als je ze bekijkt dat powergevoel geven?! Foto’s echt van en voor jou?

--> Stop dan met het verzinnen van redenen waarom je dit niet zou doen!

 

Heb jij genoeg redenen om jezelf dit te gunnen?

--> Zet jezelf dan nu eens bovenaan je prioriteitenlijstje!

 

Ben jij  nu op een punt in je leven waarop je klaar bent om jezelf te vieren en echt te gaan staan voor wie je bent en jezelf te omarmen? 

--> Boost jezelf dan met zelfvertrouwen en zelfliefde!

 

Ik ben zo enthousiast over deze locatie dat ik een pakket heb samengesteld speciaal voor de vrouw die een met de natuur is.

 

Omdat ik ervan overtuigd ben dat de beleving de meeste impact heeft als je niet alleen foto's hebt maar ook een product, heb ik een Puur Natuur-pakket voor je samengesteld.

 

 


Wat gaat deze boudoirbeleving jou nog meer opleveren naast de prachtige foto's?

 

Zelfvertrouwen en eigenwaarde. Door deze stap te nemen toon jij jezelf dat je het waard bent. Je zal trots en zelfvertrouwen voelen omdat jij het bent op die foto’s. Omdat jij het lef hebt gehad om dit te doen en dat neem je mee in de rest van je leven.

 

Je wordt mega aantrekkelijk voor je partner. Omdat jij gaat uitstralen dat jij jezelf mooi, sexy en verleidelijk vindt, zal je partner dat gaan opvallen en jou daardoor nog aantrekkelijker gaan vinden. 

 

Een prachtig voorbeeld voor je kinderen. Zij zullen hierdoor van jou leren dat het goed is keuzes te maken voor jezelf. Zij zullen hierdoor van jou leren dat ze het waard zijn. Dat ze zichzelf goed genoeg mogen vinden zoals ze zijn, omdat jij dat hiermee laat zien.

 

Is deze boudoirbeleving in de natuur iets voor mij?

Deze boudoirbeleving is voor de vrouw die echt geniet van de natuur, niet bang is voor kleine beestjes, het heerlijk vind om in het zand te lopen en misschien zelfs het koude water wil trotseren.

Heb je nooit eerder een boudoirbeleving gedaan, dan raad ik je aan eerst een beleving binnen te doen. Nu proberen we in de natuur wel plekjes op te zoeken waar we zo min mogelijk mensen tegenkomen. Maar mocht je daar nog niet comfortabel mee zijn, dan ben je binnen meer op je gemak.