Loveshoot in Zuid Holland


Wat is een loveshoot?

Stap samen even uit het hectische leven, door met mij een liefdesshoot te doen. We gaan samen op zoek naar verbinding. Op een locatie naar keuze zal ik jullie verschillende opdrachten geven en gespreksonderwerpen zodat ik jullie fotografeer zoals jullie ook echt zijn.

Jullie zullen lol maken, kletsen, en soms gewoon even stil zijn.  

Even alleen maar aandacht voor elkaar. Lekker lachen, liefde voelen en genieten.


Verschillende soorten loveshoots

Een loveshoot is een fotoshoot, waar de liefde en verbinding centraal staat. Liefde en verbinding zijn er veel verschillende vormen. Relaties heb je met iedereen. 

Denk bij voorbeeld eens aan:

  • liefdespartners
  • broers en zussen
  • ouder en kind
  • grootouders en kleinkinderen
  • vrienden

Voor elke relatie maak ik een passende en persoonlijke loveshoot, waarbij ik jullie echt die verbinding met elkaar laat maken!

Zodat je niet alleen mooie ontspannende en liefdevolle foto's hebt, maar ook een waardevolle herinnering.


Verliefd...

Verliefd zijn, wat voelt dat heerlijk. Je wil het liefst zoveel mogelijk tijd met elkaar doorbrengen, leuke dingen met elkaar doen en elkaar steeds beter leren kennen.

Hoe leuk is het dan om je partner te kunnen verrassen met een loveshoot!

Wanneer jullie bij mij een loveshoot boeken. Kan ik je garanderen dat de vlinders in het rond zullen vliegen. Ik zal jullie plezier laten maken. Ik zal jullie vragen stellen, waardoor jullie nog meer dingen van elkaar te weten komen. Maar ik zal jullie ook de ruimte geven om gewoon even te genieten van elkaars aanwezigheid.


'Verloofd'...

In het dagelijkse leven denderen we soms maar door in een sneltreinvaart vooruit en vergeten we af en toe ook eens stil te staan en achter ons te kijken.

Een loveshoot is de manier om even samen uit die trein te stappen. De manier om even tijd te nemen voor elkaar, even iets anders te doen.

Even terug te kijken naar wat is geweest, maar ook te praten over de dromen die jullie nog samen hebben.

Even samen te ontspannen, te lachen en elkaars liefde weer even te voelen.


Getrouwd...

Natuurlijk is een loveshoot onmisbaar tijdens jullie trouwdag. Een dag die voorbij vliegt. Deze dag draait alles om jullie liefde voor elkaar. Geef die liefde dan ook even de tijd. 

Ook bij deze gelegenheid zal ik jullie niet op een standaard manier laten poseren. Ook op jullie trouwdag zal ik jullie tijdens jullie fotomomentje opdrachtjes geven, waardoor jullie ontspannen en liefdevol op de foto zullen staan. 

Wanneer jullie dan naar de trouwfoto's kijken zien jullie niet alleen een heel mooi bruidspaar, maar waarschijnlijk zal je je nog precies herinneren wat hij toen in je oor fluisterde.

 


Moederliefde...

Bij een loveshoot denk je waarschijnlijk direct aan een fotoshoot voor een verliefd, verloofd of getrouwd stel. Dat is ook niet zo gek.

Maar bij mij is een loveshoot een fotoshoot waarbij je met zijn tweeën echt even tijd voor elkaar wil maken en de verbinding wil zoeken en dat kan heel fijn zijn met je moeder, je broer of een vriendin.

Zo heb ik regelmatig familieleden die een koppelshoot boeken. Een moeder met een dochter, broers, zussen of een oma met een kleinkind.

De enige voorwaarde is dat jullie met zijn tweeën zijn, zodat jullie alle aandacht voor elkaar hebben.

Ook bij deze shoot zal ik jullie laten lachen, laten praten en luisteren, herinneringen laten ophalen, maar vooral ook nieuwe herinneringen laten maken.

Je weet nooit hoe lang je nog van elkaars aanwezigheid kunt genieten.


Jubileum

Nu vieren we van alles aan het begin van onze liefde. Maar hoe gaaf is het om samen terug te kunnen kijken op het leven samen, wanneer je al zoveel jaren samen bent!

Beleef samen weer even de mooie momenten, wees dankbaar voor de liefde tijdens de lastige periodes. Voel weer even opnieuw die vlinders van toen.

Hoe mooi is het als je deze liefdevolle beelden kunt achterlaten voor je kinderen.

Vriendschap...

Hoe belangrijk is vriendschap in het leven. Soms vergeten we stil te staan en dankbaar te zijn voor de vriendschappen die we hebben.

Bedank de ander voor jullie vriendschap en zijn/haar steun in een lastige tijd. Vier samen jullie vriendschap of neem gewoon even tijd voor elkaar om te lachen, te huilen en te knuffelen. Want soms gaat een vriendschap nog dieper dan een familieband.

 


Gezin

Kinderen worden zo snel groot en de tijd vliegt aan je voorbij. Daarom des te belangrijkere om mooie herinneringen vast te leggen. Nu maken we tegenwoordig genoeg kiekjes, maar heb je ook foto's van die echte liefde volle knuffel of zijn er momentjes samen tussen ouder en kind, zonder dat er altijd iemand bij is?

Tijden een fotobeleving voor een gezin, doen we leuke grappige spelletjes. Want spelen en lachen zorgt voor die verbinding. Maar ik laat jullie ook praten, complimentjes geven en natuurlijk knuffelen.

Zodat de liefde en verbinding van het beeld af spat.


Familie

Wil je als kinderen een cadeau geven aan je ouders. Kies dan voor een familiebeleving bij Mooy Fotografie, want daarmee geef je het mooiste dat je kunt geven, tijd en aandacht.

Bij een familiebeleving hebben we meer tijd (2,5 uur) en maken we er echt een familieuitje van. Ik maak vragen en opdrachten voor verschillende combinaties, zodat het voor iedereen ook echt een beleving is die je nooit meer zult vergeten.