Loveshoot in Zuid Holland


De shoot...

Stap samen even uit het hectische leven, door met mij een liefdesshoot te doen. We gaan samen naar een locatie van jullie keuze. Daar zal ik jullie verschillende opdrachten geven en gespreksonderwerpen zodat ik jullie op een ontspannen manier op de foto kan zetten.

Jullie zullen lol maken, kletsen, en soms gewoon even stil zijn.  

Even alleen maar aandacht voor elkaar. Lekker lachen, liefde voelen en genieten.


Verliefd...

Verliefd zijn, wat voelt dat heerlijk. Je wil het liefst zoveel mogelijk tijd met elkaar doorbrengen, leuke dingen met elkaar doen en elkaar steeds beter leren kennen.

Hoe leuk is het dan om je partner te kunnen verrassen met een loveshoot!

Wanneer jullie bij mij een loveshoot boeken. Kan ik je garanderen dat de vlinders in het rond zullen vliegen. Ik zal jullie plezier laten maken. Ik zal jullie vragen stellen, waardoor jullie nog meer dingen van elkaar te weten komen. Maar ik zal jullie ook de ruimte geven om gewoon even te genieten van elkaars aanwezigheid.


'Verloofd'...

In het dagelijkse leven denderen we soms maar door in een sneltreinvaart vooruit en vergeten we af en toe ook eens stil te staan en achter ons te kijken.

Een loveshoot is de manier om even samen uit die trein te stappen. De manier om even tijd te nemen voor elkaar, even iets anders te doen.

Even terug te kijken naar wat is geweest, maar ook te praten over de dromen die jullie nog samen hebben.

Even samen te ontspannen, te lachen en elkaars liefde weer even te voelen.


Getrouwd...

Natuurlijk is een loveshoot onmisbaar tijdens jullie trouwdag. Een dag die voorbij vliegt. Deze dag draait alles om jullie liefde voor elkaar. Geef die liefde dan ook even de tijd. 

Ook bij deze gelegenheid zal ik jullie niet op een standaard manier laten poseren. Ook op jullie trouwdag zal ik jullie tijdens jullie fotomomentje opdrachtjes geven, waardoor jullie ontspannen en liefdevol op de foto zullen staan. 

Wanneer jullie dan naar de trouwfoto's kijken zien jullie niet alleen een heel mooi bruidspaar, maar waarschijnlijk zal je je nog precies herinneren wat hij toen in je oor fluisterde.

 

Moederliefde...

Bij een koppelstoot denk je waarschijnlijk direct aan een verliefd, verloofd of getrouwd stel. Dat is ook niet zo gek.

Maar bij mij is een koppelshoot een fotoshoot waarbij je met zijn tweeën echt even tijd voor elkaar wil maken en dat kan net zo goed met je moeder, je broer of een vriendin.

Zo heb ik regelmatig familieleden die een koppelshoot boeken. Een moeder met een dochter, broers, zussen of een oma met een kleinkind.

De enige voorwaarde is dat jullie met zijn tweeën zijn, zodat jullie alle aandacht voor elkaar hebben.

Ook bij deze shoot zal ik jullie laten lachen, laten praten en luisteren, herinneringen laten ophalen, maar vooral ook nieuwe herinneringen laten maken.

Je weet nooit hoe lang je nog van elkaars aanwezigheid kunt genieten.


Jubileum

Nu vieren we van alles aan het begin van onze liefde. Maar hoe gaaf is het om samen terug te kunnen kijken op het leven samen, wanneer je al zoveel jaren samen bent!

Beleef samen weer even de mooie momenten, wees dankbaar voor de liefde tijdens de lastige periodes. Voel weer even opnieuw die vlinders van toen.

Vriendschap...

Hoe belangrijk is vriendschap in het leven. Soms vergeten we stil te staan en dankbaar te zijn voor de vriendschappen die we hebben.

Vier samen jullie 10-jarige vriendschap of neem gewoon even tijd voor elkaar. Lach, huil en knuffel. Want soms gaat een vriendschap nog dieper dan een familieband.