Mijn missie


"Catch your life in the moment"

 

Het leven is een reis vol talloze ervaringen en mijlpalen. Van bruiloften tot de geboorte van een kind, van het kopen van een nieuw huis tot het verwezenlijken van een droombaan, en zelfs de bitterzoete momenten van afscheid nemen van geliefden - dit zijn de momenten die voor altijd bijblijven.

 

Zulke onschatbare momenten worden door velen gekoesterd en vaak grijpen we naar fotografie en videografie om hun essentie vast te leggen.

 

Maar laten we de vele kleinere, maar niet minder waardevolle momenten die ons leven vormen, niet vergeten. Denk aan je eerste kus, de opwinding van jonge liefde, het kopen van je eerste auto, de vreugde van het behalen van je diploma, het voelen van je kindje bewegen in je buik, het zien van hun eerste stapjes, de zenuwen en verwachtingen op hun eerste schooldag, de trots van het behalen van een zwemdiploma en het afscheid nemen van groep acht. Met de komst van de telefoon hebben we nu ook de mogelijkheid om deze momenten vast te leggen op foto of video

Maar zelfs deze ogenschijnlijk "kleinere" momenten dragen een enorme betekenis in ons leven..

 

Stel je eens voor dat je de kleinste, maar meest gekoesterde momenten kunt blijven herinneren door middel van foto's. Je moeder die zorgvuldig make-up aanbrengt voor de spiegel, je kinderen die samen op de bank verdiept zijn in een boek, de slappe lach die je weleens hebt met je zus, het speels stoeien met je vader of de warme knuffel van je moeder. Je vader die je vertelt dat hij trots op je is, je beste vriend die je zegt dat hij blij is met de steun en gezelschap die hij van jou kreeg toen hij het moeilijk had.

 

Wat ik het liefste doe, is waarde toevoegen aan het leven van een ander. En dat kan ik als fotograaf doen door foto's te creëren die zulke prachtige momenten vastleggen, waar liefde en geluk vanaf stralen en tegelijkertijd dienen als een tijdloze herinnering.

 

Ik geef je de mogelijkheid om:

 

te spelen, te ravotten en te knuffelen met je kind,

dierbare herinneringen op te halen met je broers of zussen,

de vonk van liefde opnieuw te ontdekken met je partner,

en dankbaarheid te voelen voor de liefde die je van je vader of moeder ontvangt.

 

Laten we samen de essentie van kostbare momenten in het leven vastleggen en ze voor eeuwig bewaren.