In je broek plassen

Gepubliceerd op 24 september 2022 om 09:30

Liefde is als in je broek plassen, iedereen ziet het maar alleen jij voelt de warmte.

We hebben allemaal weleens in onze broek geplast. Omdat je zo nodig moest en je niet meer op tijd naar de wc kon of omdat je een lachbui had die je niet meer kon stoppen.

 

We kennen het warme gevoel van de plas dat langs je benen naar beneden loopt. Eigenlijk helemaal niet zo vervelend.

 

Toch is het moment dat iedereen kan zien dat je een natte broek hebt, minder leuk.

 

Zo kan het met de liefde ook zijn.


Dat iedereen om je heen een oordeel heeft. Dat de liefde die jij voelt niet kan, niet mag. Ook ik heb dat meegemaakt. Ik voelde zo sterk dat ik bij hem wilde zijn, dat ik alles en iedereen in mijn omgeving opgaf voor die liefde. En nu na 16 jaar doet het nog steeds weleens pijn. Maar de warmte die ik toen voelde, voel ik nog elke dag. En ik ben er trots op, dat ik toen heb gekozen voor mijn eigen geluk en niet dat van een ander.

 

Ook jij verdient de liefde, wat voor obstakels dat ook met zich mee brengt. Er is niets mooiers dan dat.

 

Dus laat dat warme gevoel lekker stromen en laat de wereld zien dat jij gelukkig bent!

 

spreuk herinneringen
ouderenfotografie
koppelshoot

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.