Volg je dromen

Gepubliceerd op 27 oktober 2022 om 16:56

Volg je dromen, ze weten de weg!

Mijn droom was al heel lang om van fotografie mijn werk te maken.

Ik maak al van jongs af aan fotoboeken en video’s. Ik hou van de creativiteit en van het vastleggen van herinneringen.

Als ik weer een jaarboek af had nam ik hem mee naar mijn werk. Mijn collega’s zeiden dan elke keer weer dat ik daar wat mee moest doen.

Het fotograferen bleef me trekken. Een aantal jaar geleden nam ik ouderschapsverlof op en ging ook mijn dochter naar school. De tijd die ik voor mezelf kreeg wilde ik goed besteden en dus zette ik eindelijk kleine stapjes op de weg naar mijn droom. Ik volgde fotografiecursussen, maakte mijn eigen website en nam de stap deel te nemen aan de Moment Design opleiding.

Fotograferen volgens het Moment Design concept past zo goed bij mij. Het heeft mij laten zien dat ik met fotografie ook van betekenis kan zijn. En dat is waar mijn passie ligt, iets kunnen betekenen voor een ander maakt mij gelukkig.

Dit is mijn weg naar mijn droom ‘betekenisvol fotograferen’. Mensen meer kunnen geven dan alleen de foto’s.

Nu volg ik mijn dromen en maak ik ze stap voor stap werkelijkheid. Ook krijg ik gaande weg weer nieuwe dromen en leer ik welke weg ik daarvoor moet nemen.
Vanaf nu neem ik me voor altijd mijn dromen te volgen, want daar word ik gelukkig van. En vaak is er meer mogelijk dan dat ik denk.

 

Wat zijn jouw dromen? En volg jij ze al? Wat belemmert jou nog?

spreuk herinneringen
ouderenfotografie
koppelshoot

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.