De kracht van kwetsbaarheid

Gepubliceerd op 7 juni 2024 om 11:58

Hoe ervaart een vrouw haar boudoirbeleving

 

Een boudoirbeleving is een bijzondere ervaring. Elke vrouw gaat deze beleving aan om een andere rede en met een eigen doel. Het is elke keer weer fantastisch om te zien wat voor transformatie een vrouw doormaakt met deze beleving.

Ik vind het dan ook super tof als een vrouw haar ervaring wil delen met mij, maar ook met jou.

Lees hier het verhaal van Natasja

 

De Kracht van Kwetsbaarheid

Soms zijn het de meest onverwachte momenten die je het meest bijblijven. Zo ook mijn ervaring van afgelopen februari tijdens een boudoirshoot in een prachtige, industriële locatie: de Sodafabriek in Schiedam. Toen ik aan het begin van de middag aankwam, werd ik hartelijk en warm verwelkomd door Jessica. De industriële, vintage-achtige uitstraling, de ruwe schoonheid en de roestige machines ademden nog steeds de bedrijvigheid van vervlogen tijden. Ik voelde de kou doordringen in mijn lijf, maar dat maakte niet uit. Het leek gewoon te horen bij de nostalgische plek waar ik was. Er stond een heater in de ruimte en Jessica had heerlijke warme thee meegenomen. En zo begon de fotoshoot.

 

Met elke klik van de camera van Jessica voelde ik me vrijer om mezelf te laten zien en kon ik mijn eigen kwetsbaarheid en innerlijke kracht omarmen. Jessica stelde me goed op mijn gemak met haar kalme en humorvolle aanwezigheid. Het was een heerlijke middag.

 

De volgende dag, toen ik me niet goed voelde, bleek dat ik een longontsteking had. Er volgden enkele weken van flink ziek zijn. Deze ervaring maakte de middag en de foto's nog specialer voor mij. Hoe sterk, moedig en veerkrachtig is een vrouwenlichaam!

 

Enkele weken later had ik weer een afspraak met Jessica om de foto's te bekijken en uit te zoeken. Wat was ik blij met het resultaat, ik raakte er gewoon geëmotioneerd van. Was ik dat echt, die prachtige vrouw met die zachte, vintage-achtige, krachtige uitstraling en mijn eigen herkenbare glimlach? Wat een heerlijke foto's en wat een prachtige lichtinval! 

 

De foto's zijn niet alleen een tastbare herinnering aan een bijzondere ervaring, maar ook een viering van mijn eigen schoonheid en kracht.

 

En elke keer dat ik naar ze kijk, herinneren ze me eraan dat het belangrijk is om mezelf te omarmen, met al mijn imperfecties en kwetsbaarheden en trots te zijn op de vrouw die ik ben. Tegelijk zijn de foto's een waarschuwing voor mij geworden om goed naar mijn lijf te luisteren. Ik had de signalen van mijn lichaam dat ik ziek was gemist in de dagen voorafgaand aan de fotoshoot en was gewoon doorgegaan, een wake up call dat te krachtig zijn ook niet goed is.

 

De foto's zijn nu een eeuwige herinnering om zacht te zijn voor mezelf. Ik ben blij dat ik het gedaan heb. 

 

Liefs Natasja

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.