Boudoir fotografie Schiedam

Voor verleidelijke en krachtige foto's die jouw schoonheid onthullen


Reveal your beauty

Ben jij klaar om de stap te maken naar zelfverzekerdheid, ben je klaar met onzekerheid.
Wil jij gaan staan voor wie je bent en je eigen schoonheid omarmen?
Wil jij iets doen wat je uitdaagt, waarvoor je misschien buiten je comfortzone moet stappen?

Dan ben je bij mij op de goede plek!

Boek dan nu gewoon een boudoirbeleving.

Die boudoirbeleving die ervoor gaat zorgen dat jij je nog mooier en krachtiger en één met jezelf voelt.

Die je foto’s oplevert die jouw schoonheid en power onthullen. Die tegelijkertijd jouw kwetsbaarheid en zelfvertrouwen laten zien.

Jij wilt groeien als persoon en in je bedrijf! Ga dan de uitdaging aan door jezelf te zijn met al je schoonheid en imperfecties.

En je hoeft er niet helemaal klaar voor te zijn, want ik ga jou helpen om je mooi en krachtig neer te zetten. Zo ga ik jou laten zien hoe fantastisch jij bent!

 

'Ontdek dat lingerie meer doet met jou, dan met je partner!'

 

Stap binnen in een wereld waar kwetsbaarheid en zelfverzekerdheid samenkomen.

Boudoirfotografie is in mijn ogen een te gekke kunstvorm die de verleiding, schoonheid en intimiteit van de vrouw onthult.

Mijn passie? Jou vastleggen zoals je bent. Jou laten stralen en je zelfverzekerd laten voelen.

Omdat ik geloof dat iedere vrouw het verdient om zulke toffe, stoere en sexy foto's van zichzelf te hebben en trots te zijn op wie ze is met al haar schoonheid en imperfecties.

En dat is precies wat mijn boudoirsessies teweegbrengen.

In een veilige, comfortabele omgeving draait alles om jou. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring die jou laat stralen. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt, zodat elk beeld een authentieke weergave van jou is.

Of je nu jezelf iets cadeau wilt geven, je partner wilt verrassen, of een mijlpaal wilt vieren, ik garandeer je een beleving waar je je leven lang met een gevoel van trots op terug kan kijken.

Mijn doel? Jou geweldige foto's geven, waar je trots op kunt zijn! Waar jij jezelf ziet zoals je bent op een kwetsbare en krachtige manier. En dat doe ik door jouw innerlijke kracht en schoonheid te versterken, door je volledig op je gemak te stellen en jezelf te laten zijn.

'Ontdek de kracht van boudoirfotografie en geef jezelf de toestemming om te verleiden en te stralen'

 

Neem een kijkje in mijn portfolio en ontdek de magie die wij samen kunnen creëren.


Impressie boudoir Schiedam


Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Bij een sessie als deze is het voor mij fijn om te weten wie ik voor mijn lens krijg, maar ook voor jou fijn voor wie je uit de kleren gaat. :)

Dan is het wel fijn als je mij al een beetje kent. Je kunt me natuurlijk volgen op Instagram, maar je kunt me ook gewoon een Whatsappje sturen om eens te kletsen. Ik houd van persoonlijk contact! Vind je het fijner om te bellen of juist te videobellen, dan kan dat natuurlijk ook, dan maken we daar een afspraak voor.

Neem vandaag nog contact met me op en zet je eerste stap naar een onvergetelijke ervaring.

Voorafgaand aan de shoot plan ik altijd een kennismakingsgesprek in. Zo kunnen we elkaar alvast een beetje leren kennen en weet jij zeker dat je deze shoot bij mij wil doen.

Tijdens dit gesprek bespreken we samen je wensen, zodat we een duidelijk plan/ontwerp kunnen gaan maken voor jouw gedroomde boudoirshoot.

Mocht jij nog twijfelen, geen probleem. Dit kennismakingsgesprek is er juist voor om jouw vragen te beantwoorden en je eventuele twijfels weg te nemen. 

Wanneer jij het na dit gesprek helemaal ziet zitten om samen met mij dit avontuur aan te gaan, dan plannen we samen een datum.


Pakketten en tarieven

Je boekt al een boudoirbeleving vanaf €499,-

Je kunt het basispakket met een aantal digitale bestanden uitbreiden tot een compleet pakket met alle bestanden en verschillende luxe producten, zoals een prachtig luxe album of een mooie Acryl Print voor aan de muur.

 


Boudoir For You Magazin

Wil je meer lezen over een boudoirbeleving? Vraag dan mijn online magazine aan.

Hierin lees je bijvoorbeeld verschillende tips ter voorbereiding, redenen waarom een boudoirshoot iets voor jou zou kunnen zijn en hoe een boudoirshoot in zijn werk gaat. 

Is een boudoir shoot iets voor mij?

Ik kan me voorstellen dat je in eerste instantie denk... is dit wel iets voor mij...?

Maar ik vertel je nu, weg met die twijfel!

Een boudoirshoot is iets dat elke vrouw zou moeten doen!

Of je nou zeker bent over jezelf of juist nog dat extra beetje zelfvertrouwen wel kan gebruiken. Of je nou maat 42 hebt of 36. Het maakt allemaal niets uit. Jij bent mooi zoals je bent en daar mag je trots op zijn. Dit mag je vieren door jezelf te trakteren op mooie foto's. 


Waar vindt de boudoirbeleving plaats?

Bij jou thuis in Schiedam

Voor boudoir kom ik meestal bij je thuis. In je eigen omgeving is het alsof er een vriendin op visite komt. We zullen eerst even gezellig een theetje drinken, wat kletsen en je moodboard bespreken. Dan kijken we samen naar de lingerie die je hebt. Ik neem zelf een witte en zwarte kanten kimono mee. Ook kijken we naar welke plekjes in je huis die geschikt zijn. Ik heb eventueel vitrage om voor de ramen te hangen en lakens om verschillende sferen te creëren.

Wanneer ik alles voor de shoot klaar ga zetten, doe jij alvast je favoriete setje aan.

Als we er beide helemaal klaar voor zijn, zetten we een lekker muziekje aan en gaan we samen jouw droomfoto's maken!

Op locatie in de omgeving van Schiedam

Natuurlijk kunnen we de shoot ook op locatie doen wanneer jij dat graag wil. In de omgeving van Berkel en Rodenrijs zijn er verschillende mooie locaties voor een boudoirshoot. De eventuele kosten voor de locatie zijn niet bij de shoot inbegrepen.

Vraag gerust naar de locaties of neem een kijkje op mijn Instagram.
Volg Mooy Boudoir Fotografie op Instagram