Boudoir fotografie Zuid Holland


Leer met trots te kijken naar jezelf

Welkom in de wereld van verleidelijke beelden en zelfvertrouwen.

Boudoirfotografie is een kunstvorm die het prachtige en intieme viert. Het is mijn passie om jouw unieke schoonheid vast te leggen. Ik vind dat iedereen het verdient om zich krachtig en zelfverzekerd te voelen, en dat is precies wat ik met mijn boudoirsessies wil bereiken.

Dit doen we in een veilige en comfortabele omgeving, waar jij centraal staat. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring die je zal laten stralen. Ik zal je op je gemak stellen, zodat elk beeld een authentieke weergave van jou is.

Of je nu een boudoirsessie wilt als een cadeau voor jezelf, je partner wilt verrassen, of een mijlpaal in je leven wilt vieren, ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt en er op je best uitziet. Mijn doel is om jouw innerlijke kracht en schoonheid te versterken, en je te laten zien hoe mooi je bent.

Ontdek de kracht van boudoirfotografie en geef jezelf toestemming om te stralen. Bekijk mijn portfolio voor een glimp van de magie die we samen kunnen creëren.

 

 


Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Bij een sessie als deze is het voor mij fijn om te weten wie ik voor mijn lens krijg, maar ook voor jou fijn voor wie je uit de kleren gaat. :)

Dan is het wel fijn als je mij al een beetje kent. Je kunt me natuurlijk volgen op Instagram, maar je kunt me ook gewoon een Whatsappje sturen om eens te kletsen. Ik houd van persoonlijk contact! Vind je het fijner om te bellen of juist te videobellen, dan kan dat natuurlijk ook, dan maken we daar een afspraak voor.

Neem vandaag nog contact met me op en zet je eerste stap naar een onvergetelijke ervaring.

Voorafgaand aan de shoot plan ik altijd een kennismakingsgesprek in. Zo kunnen we elkaar alvast een beetje leren kennen en weet jij zeker dat je deze shoot bij mij wil doen.

Tijdens dit gesprek bespreken we samen je wensen, zodat we een duidelijk plan/ontwerp kunnen gaan maken voor jouw gedroomde boudoirshoot.

Mocht jij nog twijfelen, geen probleem. Dit kennismakingsgesprek is er juist voor om jouw vragen te beantwoorden en je eventuele twijfels weg te nemen. 

Wanneer jij het na dit gesprek helemaal ziet zitten om samen met mij dit avontuur aan te gaan, dan plannen we samen een datum.


Boudoir For You Magazin

Wil je meer tips ter voorbereiding, redenen waarom een boudoirshoot iets voor jou zou kunnen zijn of weten hoe een boudoirshoot in zijn werk gaat. Vraag dan mijn magazin aan. Hierin staat uitgebreid beschreven hoe een boudoirshoot bij mij in zijn werk gaat.
Volg Mooy Boudoir Fotografie op Instagram


Pakketten en tarieven

Voor de boudoirsessies heb ik verschillende pakketten. Van een basispakket met een aantal digitale bestanden tot een compleet pakket met alle bestanden en een mooi luxe product.


Is een boudoir shoot iets voor mij?

Ik kan me voorstellen dat je in eerste instantie denk... is dit wel iets voor mij...?

Maar ik vertel je nu, weg met die twijfel!

Een boudoirshoot is iets dat elke vrouw zou moeten doen!

Of je nou zeker bent over jezelf of juist nog dat extra beetje zelfvertrouwen wel kan gebruiken. Of je nou maat 42 hebt of 36. Het maakt allemaal niets uit. Jij bent mooi zoals je bent en daar mag je trots op zijn. Dit mag je vieren door jezelf te trakteren op mooie foto's. 


Waar vindt de boudoirbeleving plaats?

Voor boudoir kom ik meestal bij je thuis. In je eigen omgeving is het alsof er een vriendin op visite komt. We zullen eerst even gezellig een theetje drinken, wat kletsen en je moodboard bespreken. Dan kijken we samen naar de lingerie die je hebt. Ik neem zelf een witte en zwarte kanten kimono mee. Ook kijken we naar welke plekjes in je huis die geschikt zijn. Ik heb eventueel vitrage om voor de ramen te hangen en lakens om verschillende sferen te creëren.

Wanneer ik alles voor de shoot klaar ga zetten, doe jij alvast je favoriete setje aan.

Als we er beide helemaal klaar voor zijn, zetten we een lekker muziekje aan en gaan we samen jouw droomfoto's maken!

Natuurlijk kunnen we de shoot ook op locatie doen wanneer jij dat graag wil. De eventuele kosten voor de locatie zijn niet bij de shoot inbegrepen.Impressie


Volg Mooy Boudoir Fotografie op Instagram