Fotograaf voor loveshoots en boudoir in Lansingerland


Voor foto's waar jij opstaat zoals je bent, met stralende ogen en vol liefde

Een fotosessie zonder geforceerd poseren en een gemaakte lach, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt, ook de mannen.

Een fotoshoot met verbindende opdrachten, waardoor jullie ogen stralen en jullie echt even oog hebben voor elkaar.

Een fotobeleving die jou met gemak buiten je comfortzone laat stappen en echt jouw kracht en schoonheid laat zien.

 

Hecht jij waarde aan de band die je hebt met de personen die dichtbij je staan en het vastleggen van die liefde op beeld om later deze mooie herinneringen te kunnen koesteren? Dan ben je bij mij helemaal op je plek, want ik geef je meer dan foto's alleen. Ik geef je een waardevol moment dat je door de foto's nooit meer zult vergeten.


Fotoshoots in Lansingerland


Klik op de soort fotosessie en lees hier meer over.


Ben jij klaar om een stap te zetten buiten je comfortzone? Dan ben ik klaar om jou te laten stralen en jouw schoonheid en kracht vast te leggen.

Newbornshoot

Tijdens een koppelshoot zorg ik voor een betekenisvolle verbinding tussen partners, vrienden of familieleden.

Als gezinsfotograaf creëer ik een waardevol moment met je gezin of met je kleinkinderen. Met leuke opdrachtjes zorg ik voor een ontspannen sfeer.


 

 

Jessica Mooy

(natuurliefhebber, reislustig, expressief, empatisch en gepassioneerd)


Ik heb een passie voor het creëren van beelden die niet alleen jouw verhaal vertellen, maar ook de emotie en betekenis erachter vastleggen. Ik ben gespecialiseerd in boudoir-, koppel- en familiefotografie.

Als fotograaf begrijp ik hoe belangrijk herinneringen zijn. Ze brengen ons terug naar bijzondere momenten in ons leven. Of het nu gaat om de liefde tussen partners, de pure vreugde van een familie of het zelfvertrouwen van een vrouw, ik leg deze kostbare momenten met grote zorg vast.

Mijn passie gaat verder dan alleen het maken van mooie foto's. Ik wil een omgeving creëren waarin je je op je gemak voelt en je echt jezelf kunt zijn. Waar je liefde voor jezelf of de ander tot bloei kan komen. Samen werken we aan een unieke ervaring die spontane en liefdevolle beelden oplevert. Ik luister naar je wensen, leer je kennen en zorg ervoor dat elke fotosessie een persoonlijke reis wordt die je nog vele jaren kunt koesteren.

Of je nu een betoverende boudoirsessie wilt om jezelf te vieren, een liefdevolle momentdesign sessie wilt om jullie band te versterken, of een levendige familiereportage om de band tussen generaties vast te leggen, ik sta voor je klaar. Samen zullen we de magie van het moment vastleggen en transformeren in prachtige beelden die je voor altijd zult koesteren.

Laat je mij jou een kostbaar moment geven, vastleggen en omzetten in tijdloze herinneringen?


Werkwijze - Moment Design

Als fotograaf werk ik met passie en toewijding aan het vastleggen van kostbare momenten in het leven. Mijn benadering van fotografie is gebaseerd op de Moment Design-techniek, een unieke methode die ervoor zorgt dat de foto's die ik maak echt authentiek en betekenisvol zijn.

Moment Design is meer dan alleen een fotosessie; het is een ervaring op zich. Het is gebaseerd op het idee dat echte emoties en oprechte connecties de basis vormen voor prachtige en waardevolle foto's. Het draait allemaal om het creëren van een ontspannen en comfortabele omgeving, zodat jij je op je gemak voelt en je ware zelf kunt zijn tijdens de fotoshoot.

Bij het voorbereiden van een Moment Design-sessie stuur ik jullie een voorpret-vragenlijst. Dit stelt mij in staat om jou beter te leren kennen, jouw persoonlijkheid te begrijpen en te ontdekken welke momenten en verhalen voor jou belangrijk zijn. Ik geloof dat elke persoon uniek is en dat jouw verhaal en ervaringen de foto's echt tot leven brengen.

Tijdens de sessie moedig ik je aan om je aandacht te richten op degenen van wie je houdt, je partner, je gezin of je beste vriend. Ik zal subtiele aanwijzingen geven en spelletjes voorstellen om spontane momenten van interactie en genegenheid op te roepen. Dit zorgt voor natuurlijke en oprechte emoties, waardoor de foto's een diepe betekenis krijgen.

Wat Moment Design zo krachtig maakt, is de focus op het moment zelf en de connectie met jezelf en anderen. Het draait niet om poseren of geforceerde glimlachen, maar om authentieke momenten van vreugde, tederheid en liefde. Het zijn deze spontane momenten die onze levens zo waardevol maken en die ik graag vastleg in mijn foto's.

Na de sessie volgt de selectie en bewerking van de foto's. Ik besteed veel zorg en aandacht aan het bewerken, zodat de essentie van de momenten echt naar voren komt. Het resultaat is een collectie beelden die een verhaal vertellen, jouw verhaal, vol emotie en betekenis.

Samen plannen we meteen na de sessie een afspraak in om bij mij thuis de foto's te komen bekijken. Ook dit is weer onderdeel van de hele belevenis. Na het zien van de foto's zal ik je laten zien wat er allemaal mogelijk is om je foto's tastbaar te maken en daarmee de herinneringen tot leven te brengen. Omdat ik het belangrijk vind dat je herinneringen niet alleen op je telefoon staan maar ook een mooie plek in je huis verdienen, heb ik een selectie gemaakt met producten van hoogwaardige kwaliteit.


Een fotoshoot op een mooie locatie of lekker thuis in de omgeving van Berkel en Rodenrijs

In Zuid-Holland zijn er veel mooie fotolocaties. Zo kun je voor een familie of koppelshoot denken aan foto’s in het bos of park, oud of modern stadscentrum of strand. Een aantal voorbeelden van mooie fotolocaties in Zuid Holland zijn: het Bergse bos in Bergschenhoek, De Rottemeren bij Bleiswijk, de duinen van Hoek van Holland of Den Haag, de Broekpolderin Vlaardingen, het Staelduinse bos in het Westland, langs de Maas en het Kralingse bos in Rotterdam en de grachten of een pakhuis in Schiedam.

Maar voor sommige shoots is het thuis in uw eigen huis ook leuk en fijn.

Voor boudoirfotografie fotografeer ik bij je thuis of op een locatie naar keuze. Elke locatie zorgt weer voor een andere uitstraling. Voor een stoere look kan je denken aan de Sodafabriek in Schiedam, voor een huiselijke sfeer zijn er verschillende studio's, maar natuurlijk kan boudoir ook heel goed in de natuur; Zo zijn de duinen van Meyendel heel geschikt. Wil je echt high end gaan, dan zie ik jouw shoot al helemaal voor me op de rand van een infinitypool of op een afgelegen strand op een zonnig Grieks eiland.


Reviews

Wat mensen zeggen over mij en mijn fotosessie