Fotograaf voor loveshoots en boudoir in Vlaardingen


Voor foto's waar jij opstaat zoals je bent, met stralende ogen en vol liefde

Een fotosessie zonder geforceerd poseren en een gemaakte lach, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt, ook de mannen.

Een fotoshoot met verbindende opdrachten, waardoor jullie ogen stralen en jullie echt even oog hebben voor elkaar.

Een fotobeleving die jou met gemak buiten je comfortzone laat stappen en echt jouw kracht en schoonheid laat zien.

 

Hecht jij waarde aan de band die je hebt met de personen die dichtbij je staan en het vastleggen van die liefde op beeld om later deze mooie herinneringen te kunnen koesteren? Dan ben je bij mij helemaal op je plek, want ik geef je meer dan foto's alleen. Ik geef je een waardevol moment dat je door de foto's nooit meer zult vergeten.


De vrouw achter de camera

 

 

Mijn naam is Jessica Mooy

(natuurliefhebber, reislustig, expressief, betrokken en gepassioneerd)

 

 

 

Mijn ogen gaan stralen wanneer ik beelden maak die het verhaal van iemand vertellen en ook de emotie en betekenis erachter vastleggen.

Ik ben gespecialiseerd in boudoir-, koppel- en familiefotografie.

Al van jongs af aan begrijp ik hoe belangrijk herinneringen zijn. Ze brengen ons terug naar bijzondere momenten in ons leven en het gevoel dat je toen had. Herinneringen met de mensen die je liefhebt. Of het nu gaat om liefdevolle band, de lol of het vertrouwen in jezelf, ik leg deze kostbare momenten ook heel graag voor jou vast.

Bij mij gaat het niet alleen om mooie plaatjes. Ik wil echt beelden maken met betekenis. Om dat te kunnen doen, zorg ik dat ik je verhaal ken en jij je op je gemak voelt en echt jezelf kan zijn.  

De beelden moeten voor jou betekenis hebben, daarom werken we samen aan een unieke ervaring die spontane en liefdevolle beelden oplevert. Ik luister naar jouw verhaal, je wensen, leer je kennen en zorg er dan voor dat de beleving op jou persoonlijk wordt afgestemd.

Of je nu een empowerende boudoirsessie wilt, een verbindende loveshoot met je partner, of een levendige en liefdevolle beleving met je gezin, ik sta voor je klaar.

Wat ben ik blij als ik de magie van het moment mag vastleggen en voor jou prachtige beelden en tijdloze herinneringen kan maken die jij voor altijd zult koesteren.

 Een fotoshoot op een mooie locatie in de omgeving van Vlaardingen of lekker thuis

In de omgeving van Vlaardingen zijn er veel mooie locaties. Zo kun je denken aan foto’s in het bos of park, oud of modern stadscentrum of strand. Een aantal voorbeelden van mooie fotolocaties in de buurt van Vlaardingen zijn: de Broekpolder, de Vlaardingse Vaart, Het Hof,  de haven, langs de Maas.

Maar ook ietsje verder heb je in Zuid Holland nog meer mooie fotolocaties:

het Bergse bos in Bergschenhoek, De Rottemeren bij Bleiswijk, de duinen van Hoek van Holland of Meijendel in Den Haag, het Staelduinse bos in het Westland, langs de Maas en het Kralingse bos in Rotterdam en de grachten of een pakhuis in Schiedam.

Maar voor sommige shoots is het thuis in uw eigen huis ook leuk en fijn.

Voor boudoirfotografie fotografeer ik bij je thuis of op een locatie naar keuze. Elke locatie zorgt weer voor een andere uitstraling. Voor een stoere look kan je denken aan de Sodafabriek in Schiedam, voor een huiselijke sfeer zijn er verschillende studio's, maar natuurlijk kan boudoir ook heel goed in de natuur; Zo zijn de duinen van Meyendel heel geschikt. Wil je echt high end gaan, dan zie ik jouw shoot al helemaal voor me op de rand van een infinitypool of op een afgelegen strand op een zonnig eiland.


Reviews

Wat mensen zeggen over mij en mijn fotosessie


Fotoshoots in Vlaardingen


Klik op de soort fotosessie en lees hier meer over.


Ben jij klaar om een stap te zetten buiten je comfortzone? Dan ben ik klaar om jou te laten stralen en jouw schoonheid en kracht vast te leggen.

Newbornshoot

Tijdens een koppelshoot zorg ik voor een betekenisvolle verbinding tussen partners, vrienden of familieleden.

Als gezinsfotograaf creëer ik een waardevol moment met je gezin of met je kleinkinderen. Met leuke opdrachtjes zorg ik voor een ontspannen sfeer.


Werkwijze - Moment Design

Als fotograaf werk ik met passie en toewijding aan het vastleggen van kostbare momenten in het leven. Mijn benadering van fotografie is gebaseerd op de Moment Design-techniek, een unieke methode die ervoor zorgt dat de foto's die ik maak echt authentiek en betekenisvol zijn.

Moment Design is meer dan alleen een fotosessie; het is een ervaring op zich. Het is gebaseerd op het idee dat echte emoties en oprechte connecties de basis vormen voor prachtige en waardevolle foto's. Het draait allemaal om het creëren van een ontspannen en comfortabele omgeving, zodat jij je op je gemak voelt en je ware zelf kunt zijn tijdens de fotoshoot.

Bij het voorbereiden van een Moment Design-sessie stuur ik jullie een voorpret-vragenlijst. Dit stelt mij in staat om jou beter te leren kennen, jouw persoonlijkheid te begrijpen en te ontdekken welke momenten en verhalen voor jou belangrijk zijn. Ik geloof dat elke persoon uniek is en dat jouw verhaal en ervaringen de foto's echt tot leven brengen.

Tijdens de sessie moedig ik je aan om je aandacht te richten op degenen van wie je houdt, je partner, je gezin of je beste vriend. Ik zal subtiele aanwijzingen geven en spelletjes voorstellen om spontane momenten van interactie en genegenheid op te roepen. Dit zorgt voor natuurlijke en oprechte emoties, waardoor de foto's een diepe betekenis krijgen.

Wat Moment Design zo krachtig maakt, is de focus op het moment zelf en de connectie met jezelf en anderen. Het draait niet om poseren of geforceerde glimlachen, maar om authentieke momenten van vreugde, tederheid en liefde. Het zijn deze spontane momenten die onze levens zo waardevol maken en die ik graag vastleg in mijn foto's.

Na de sessie volgt de selectie en bewerking van de foto's. Ik besteed veel zorg en aandacht aan het bewerken, zodat de essentie van de momenten echt naar voren komt. Het resultaat is een collectie beelden die een verhaal vertellen, jouw verhaal, vol emotie en betekenis.

Samen plannen we meteen na de sessie een afspraak in om bij mij thuis de foto's te komen bekijken. Ook dit is weer onderdeel van de hele belevenis. Na het zien van de foto's zal ik je laten zien wat er allemaal mogelijk is om je foto's tastbaar te maken en daarmee de herinneringen tot leven te brengen. Omdat ik het belangrijk vind dat je herinneringen niet alleen op je telefoon staan maar ook een mooie plek in je huis verdienen, heb ik een selectie gemaakt met producten van hoogwaardige kwaliteit.